Apartmaji, Sobe, Prenočišča
apartmaji piran... Refresh for more!

Apartmaji Portorož

apartmaji portorožObičajno se vsako poletje z družino odpravimo na počitnice na Hrvaško. Letos smo se odločili, da bo temu drugače in se odpravili raziskat slovensko Istro. Naša postojanka je bil Portorož. Namesto iskanja kampov se nam je zdelo kar najlažje, da si najamemo apartma v Portorožu. Z ženo sva prek turistični agencije hitro našla cenovno ugoden apartma. Kljub temu, da spletna stran Apartmaji Portorož ponuja številno različnih apartmajev, se nama je ta zdel res najboljši. Imel je sape jemajoč panoramski razgled na Jadransko morje in mesto.

Velika terasa je bila perfektna za oddih v vročih poletnih večerih. Večsoben apartma je vključeval tudi lastno kopalnico in popolnoma opremljeno kuhinjo. Bil je popolnoma urejen, z delujočo internetno povezavo in satelitskim televizorjem. Apartma je bil na zasebni lokaciji, tako da mi niti ni bilo treba skrbeti zaradi glasnosti svojih otrok. Stanovanje je bilo tudi le 5 min hoje oddaljeno od plaže. Moram priznati, da se kampiranje ne more niti primerjati z udobnostjo apartmaja. Tudi kar se tiče cene, je bil ta družinski apartma veliko boljša odločitev od hotela. Nemudoma sva ga rezervirala in začela planirati naš počitniški izlet.

Večino dni smo preživeli na prekrasni portoroški plaži. Otroci so se zabavali v raznih vodnih aktivnosti, z ženo pa sva uživala v sončenju. Popoldne smo se včasih odpravili tudi v zunanje bazene. Zvečer smo si ogledovali mesto in v restavracijah poskušali kulinarične specialitete. Portorož je tudi odlično izhodišče za sprehode in manjše izlete. Ponuja tudi veliko športnih aktivnosti in je super primerno za kolesarjenje.

Portorož je bil enkratna odločitev za preživetje poletnih počitnic. To obmorsko mesto me je popolnoma očaralo in prevzelo. Ugotovil sem, da ne rabim hoditi na Hrvaško, da bi doživel toliko dogodivščin kot jih lahko na plaži lastne države. Slovenija vedno znova preseneča s svojimi skritimi zakladi in prav je tako. Z zagotovostjo lahko rečem, da se v Portorož vsekakor nameravam vrniti. Takšen fantastičen izlet bi priporočal prav vsakemu!

Zaznamki: ,

0 comments

Apartma je še brez komentarja in ocen

Bodite prvi in oddajte komentar

Izpolnite obrazec in vnesite komentar