Apartmaji, Sobe, Prenočišča
apartmaji piran... Refresh for more!

Last minute apartmaji

Apartmaji so zelo razširjena oblika namestitve za preživljanje počitnic tako poleti kot pozimi. So namreč zelo priročna rešitev predvsem pri družinah z majhnimi otroci, saj imajo kuhinjsko nišo, tako da si lahko kadarkoli pripravimo kaj za pojest. Kdor ima otroke, že razume kako lepo je biti v apartmaju, saj si otroci kar naprej zmišljujejo da so lačni in da bi jedli. Če smo v hotelu, je to malce težje izvesti.

Last minute apartmaji so ponudbe, ki so ugodne, saj vsebujejo ponudbo prostih apartmajev v zadnjem hipu. To so lahko apartmaji na dobri lokaciji – blizu morja, na smučišču ali v centru kakega mesta, lahko pa so tudi slabše kategorije, s slabšo lokacijo – možnosti za last minute apartmaji je veliko. Torej prednosti apartmajev so kot že omenjeno da si sami krojimo čas prehrane; večje udobje, saj je spalnica ločena od bivalnega dela; pa tudi možnost da imamo s sabo hišnega ljubljenčka je precej večja kot pa v hotelu.

Apartmaji so tudi cenejši v primerjavi s hotelom. Pa najamemo jih lahko kadarkoli in kjerkoli – na morju, v hribih, v večjem mestu; poleti ali pozimi, … Moramo pa računati na stroške, ki jih plačamo na licu mesta, to so varščina, ki jo dobimo nazaj ko odhajamo ter končno čiščenje – ki ga pri določenih objektih ni potrebno plačati, če apartma počistimo sami.