Apartmaji, Sobe, Prenočišča
apartmaji piran... Refresh for more!

Potuj nekam – bogata ponudba se nahaja tudi v katalogu

Na trgu obstaja veliko potovalnih oziroma turističnih agencij, seveda vsaka od njih s svojo ponudbo, s svojim katalogom. Katalog turistične agencije je torej aktualna stvar.

Potovalna agencija Potuj nekam, d. o. o. Ljubljana prodaja aranžmaje drugih organizatorjev potovanj, kjer nastopa v vlogi pooblaščene agencije za prodajo njihovih aranžmajev. Sestavni del pogodbe, ki je v tem primeru nujna, je tudi program potovanja oziroma katalog potovanj in cenik organizatorja s splošnimi pogoji organizatorja potovanja. Katalog turistične agencije je vedno na razpolago.

V katalogu agencije Potuj nekam je razdeljen na več sklopov, in sicer na sklop last minute, last minute iz Ljubljane, počitnice z letalom, letalske karte, hoteli in apartmaji, lastni prevoz ter apartmaji na Hrvaškem. Turistična agencija ima torej pestro ponudbo.

Turistična agencija v vsakem sklopu predstavlja destinacijo s ponudbo, v katero je vključena tudi cena in število dni, ki jih ima posamezno potovanje.

Na podlagi njihovega kataloga lahko ugotovimo, da je turistična agencija znana po garanciji najnižjih cen, rezervacijah brez skritih stroškov, po različnih načinih plačil, po hitri podpori strankam, po nudenju takojšnjega izračuna cen, po nudenju varnega nakupa, po rezervaciji brez stroškov prijavnine, po hitri in enostavni rezervaciji, po večletnih izkušnjah, po visokem odstotku zadovoljnih gostov, po ogromni ponudbi počitnic.

Če v njihovem katalogu ne najdemo pravih informacij, kar ponavadi ni običajno, lahko vzpostavimo oseben kontakt. Turistična agencija je dosegljiva na klicnem centru, in sicer vsak dan od ponedeljka do petka, od devete ure zjutraj do šeste ure zvečer. Turistična agencija je dosegljiva tudi po e- mailu.

Poleg kataloga  nam turistična agencija na razpolago ponuja tudi e-novice, ki jih lahko naročimo preko spleta.

 

Zaznamki:

0 comments

Apartma je še brez komentarja in ocen

Bodite prvi in oddajte komentar

Izpolnite obrazec in vnesite komentar