Apartmaji, Sobe, Prenočišča
apartmaji piran... Refresh for more!

Apartmaji Vila Maja Piran

apartmaji-vila-majaVila Maja je obnovljena mediteranska vogalna hiša tik ob morju, na trgu nasproti cerkve Sv. Marije Zdravja na rtu Piranskega polotoka. Je svetla in sončna in jo celo leto z vseh strani obseva sonce. Z vile je čudovit pogled na Piranski zaliv. Pri posegu v prostor smo želeli ohraniti značilnost tedanjih časov, vendar pa hiši dati priložnost, da s svojimi energijami ponovno zaživi.

Podrobnosti o apartmaju

Dva luksuzna apartmaja, vsak s površino 35 m2 in vsak za dve osebi, vas bosta podpirala točno tam, kjer spodbudo potrebujete. Apartmaja vsebujeta spalnico z zakonsko posteljo v prvem nadstropju, spalnico z dvema ločenima posteljama v drugem nadstropju. Opremljena sta s starinskem pohištvom.
Obe kopalnici in kuhinji sta funkcionalni in opremljeni v modernem slogu, z vso pripadajočo opremo. V kuhinji vas zjutraj prijazno pozdravi sonce.
Apartmaja sta namenjena nekadilcem. Živali so nezaželjene.
Za počitek in sončenje vam nudimo tudi ločen balkon in prostor pred hišo, oba s pogledom na morje.

Cenik

Cena prenočitve je 80 – 120 €.

Kontakt

Vila Maja
Prešernovo nabrežje 8
6330 Piran
Slovenija
+386 (0) 31 43 33 34
maja.ahtik@elcatel.si
http://www.vilamaja8piran.si/

Zaznamki: ,

1 comment

1 Andreja Kecman { 08.20.11 at 08:18 }

Hišo sem si ogledala in bi jo ocenila z odlično. Urejena in opremljena je okusno v stilu. Vsak kotiček v hiši je do popolnosti izkoriščen. Lokacija pa boljša ne more biti. Lahko zaključim, da bi vsak izmed nas, ki ljubi dopust na morju, želel nekaj časa preživeti prav v tej hiški.

Izpolnite obrazec in vnesite komentar